12 mai 2020

Consultanta fonduri europene Bucuresti, Idei de afaceri Bucuresti 

Vezi cateva afaceri, din Bucuresti, pe care le-am finantat prin intermediul fondurilor europene nerambursabile. In rubrica consultanta fonduri europene Bucuresti vei gasi cateva fragmente pe care trebuie sa le contina un plan de afaceri.


1.Fonduri Clinica Medicala Bucuresti

Consultanta fonduri europene Bucuresti SRL isi desfasoara activitatea in baza codului CAEN 8622- Alte activitati de asistenta medicala specializata. Aceasta clasa cuprinde :

 • consultatii si tratamente medicale specializate in diverse domenii, acordate de catre medici specialisti si chirurgi;

Aceasta clasa include de asemenea:

 • centre de planificare familialacare oferatratamente medicale cum ar fi: sterilizarea si intreruperea de sarcina fara cazare

Prin prezentul proiect se doreste realizarea unei clinici medicale ce va avea drept scop  oferirea unei game complete de  tratamente medicale  dermatologice si estetica medicala faciala si corporala.

Clinica va furniza servicii medicale complexe pentru evaluarea, managementul si educatia pacienţilor cu afectiuni dermatologice. Echiparea clinicii va fi facuta cu tehnologie de ultima generatie in vederea eficientizarii procesului de diagnosticare si tratament, respectiv imbunatatirea semnificativa a actului medical si a serviciilor medicale prestate ( echipament pentru depistarea precoce a cancerelor cutanatesi a altor tipuri de leziuni cutanate, metode de tratament non-invazive pentru arderea grasimii in execes prin criogenare, echipament pentru diagnosticare precisa si tratament personalizat pentru fiecare pacient in parte).

Impactul urmarit prin implementarea proiectului pentru activitatea pentru care se solicita finantare este crearea unei baze de echipamente tehnologice noi, performante, ce inglobeaza cea mai noua tehnologie pentru a putea oferi pacientilor servicii medicale de cea mai inalta calitate.

Efectul imediat al implementarii acestui proiect il va reprezenta capacitatea societatii de a presta servicii medicale dermatologice de inalta calitate, care sa imbunatateasca calitatea vietii pacientilor si sa duca in timp la dezvoltarea activitatii societatii  prin servicii medicale conexe.

VIZIUNEA Consultanta fonduri europene Bucuresti SRL este de a adopta o strategie in vederea dezvoltarii activitatii societatii si patrunderea pe piata serviciilor medicale dermatologice si de estetica medicala si ulterior consolidarea pozitiei societatii in acest domeniu prin furnizarea de servicii la un nivel calitativ superior, care va transforma societatea noastra intr-un competitor puternic, capabil sa rezolve eficient problemele de sanatate cutanata ale pacientilor nostri.De asemenea, viziunea companiei este de a oferi pacientilor sai servicii de calitate in domeniul medical, intr-un mediu sigur si confortabil. Societatea doreste sa se dezvolte si sa tina pasul cu tehnologiamedicala, pentru a putea garanta serviciile oferite cu promptitudine si respect fata de pacient.

MISIUNEA Consultanta fonduri europene Bucuresti SRL este realizarea de investitii pentru demararea activitatii in domeniul medical, astfel incat sa-si creeze o baza de pacienti stabila pe piata si sa furnizeze servicii de calitate peste media pietei, la un pret competitiv.

In sustinerea celor de mai sus Consultanta fonduri europene Bucuresti SRL va promova urmatoarele valori:

 • Profesionalism prin promovarea unei atitudinide responsabilitate si de eficienta fata de pacienti si colaboratori;
 • Incredere prin respectarea angajamentelor asumate;
 • Eficienta prin identificarea celor mai bune servicii pentru pacientii clinicii, consiliere de calitate si promovarea unei atitudinii corecte prin furnizarea de informatii care sa-i ajute in actul medical;
 • Spirit de echipa prin implicarea tuturor angajatilor in cadrul activitatiilor societatii;
 • Calitatea serviciilor reprezinta cel mai important avantaj competitive: societatea va fi preocupata in permanenta de imbunatatirea calitatii vietii pacientilor, privita ca indicator determinant pentru furnizarea unor servicii cu o valoare adaugata mare.

Strategia de dezvoltare a societatii se bazeazasi pe obiectivele stabilite la nivelul societatii, atat pe termen scurt, mediu, cat si cele pe termen lung.

Principalele obiective pe termen scurtavute in vedere sunt urmatoarele:

 • Infiintarea unei societati comercale, specializata in oferirea serviciilor medicale dermatologice si de estetica medicala faciala si corporala pentru pacientii nostri, in mod profesionist;

Obiectivele pe termen mediuau in vedere urmatoarele aspecte:

 • dezvoltarea bazei materiale,prin achizitionarea de echipamente performante, necesare desfasurarii in cele mai bune conditii a serviciilor medicale;
 • diversificarea gamei de servicii;
 • cresterea portofoliului de pacienti;
 • investitii in resurse umane;
 • instruirea personalului de catre personal specializat din partea furnizorilor in vederea utilizarii echipamentelor performante;
 • castigarea increderii pacientilor prin serviciilor oferite, astfel incat societatea sa devina cunoscuta in domeniu prin calitatea serviciilor oferite;

Pe termen lung obiectivele societatii vizeaza:

 • Cresterea profitului din exploatare si implicit cresterea cifrei de afaceri si mentinerea acesteia;
 • Cresterea numarului de angajati si mentinerea acestora;
 • Dezvoltarea relatiilor de colaborare.

Îndeplinirea obiectivelor pe termen mediu au o importanta  majora pentru dezvoltarea ulterioara a clinicii medicale, intrucat depind de performanta si calitatea dotarilor cu aparatura medicala, dar si de profesionalismul personalului medical al clinicii. Astfel, echipamentele avute in vedere spre achizitionare sunt vitale in stabilirea unui diagnostic corect si intr-o perioada de timp cat mai rapida, fiind considerate indispensabile actului medical.

De asemenea, personalul medical care va deservi clinica de dermatologie si estetica medicala va fi selectat pornind de la experienta si notorietatea dobandita in munca. Aceste douaaspecte complementare sunt esentiale in sporirea notorietatii clinicii medicale si implicit in cresterea ulterioara a numarului de clienti/pacienti.

Prin proiect propunem achizitionarea urmatoarelor echipamente:

 • Dermatoscopul este solutia compacta pentru dermatoscopia digitala, o solutie la cheie cu un puternic server medical silentios si un monitor performant cu rezolutie foarte buna. Dermatoscopia este standardul de aur in investigatiile dermatologice la ora actuala, permitand analiza in profunzime a pielii, diferentierea si diagnosticarea corecta a diverselor tipuri de leziuni cutanate.Combinand rezolutia mare cu maximum de viteza si siguranta, acest aparat examineaza pielea la un nivel inalt de calitate.Folosit impreuna cu doua accesorii optionale, aparatul poate oferi un al doilea aviz computerizat bazat pe algoritmi de recunoastere dovediti clinic. Poate oferi in situatii indoielnice mai multa siguranta in depistarea precoce a melanoamelor maligne, precum si a altor tipuri de cancere si leziuni benigne cutanate.
 • Echipament de uz medical pentru racire controlata este un tratament non-invaziv si fara durere ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Procedura de criolipoliza reduce eficient tesutul adipos localizat folosind un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata, restul tesutului si fibrele de colagen fiind protejate. Odata distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care ne scapa de tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le in aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitatea de regenerare. Intrucat corpul nostru are un numar fix de macrofagi, pot fi tratate maxim 3 zone corporale.
 • Dispozitiv de ghidare prin fotografiere  este un sistemde fotografiere pentru remodelarea corporala si fotografierea vaselor de sange faciale si a celor de pe picioare. Acest dispozitiv ajuta la personalizarea tratamentelor prin fotografierea zonelor corpului din cel mai bun unghi astfel incat sa avem cele mai bune rezultate. Statia este mobila, dispune de un laser care ajuta la pozitionarea corecta a pacientului pe toata perioada procedurii. Dispozitivul poate fi de asemenea folosit pentru fotografierea repetata a oricaror zone corporale cu leziuni cutanate si astfel evaluarea eficientei terapeutice prin compararea imaginilor inainte/dupa tratament

Solicita un plan de afaceri personalizat → Solicita oferta de consultanta → Solicita o ora de consultanta gratuita


2. Fonduri Service auto in Bucuresti

Consultanta fonduri europene Bucuresti SRL este o societate comerciala cu capital 100% privat. Capitalul social integral varsat este de 200 lei divizat in 20 de parti sociale a cate 10 lei fiecare si varsat in intregime de catre asociati unic Popescu Mircea

Conducerea si administrarea societatii se face de catre administrator, domnul Popescu Mircea, numita pentru o perioada nelimitata si avand puteri depline de administrare. Administratorul ia decizii atat in privinta activitatilor societatii cat si asupra politicii economice a acestei.

In acest sens, administratorul firmei Consultanta fonduri europene Bucuresti SRL identificat oportunitatea realizarii acestei investitii in domeniul serviciilor,  prin intermediul fondurilor europene nerambursabile, motiv pentru care a luat decizia infiintarii unei societati comerciale care are ca activitate principala CAEN 4520 Intretinerea si repararea autovehiculelor.

Societatea va realiza investitia in Bucuresti unde in prezent firma are si sediul social stabilit, conform datelor din Certificatul de inregistrare anexat proiectului.

Initiativa realizarii acestui proiect a pornit atat de la sursa de finantare identificata prin intermediul fondurilor europene nerambursabile cat si din dorinta domnului Popescu Mircea de a initia, pe cont propriu, o afacere in domeniul serviicilor intretinere si reparare a autovehiculelor (Cod CAEN 4520) avand in vedere ca pana in acest moment domnul Popescu  a avut calitatea de angajat in cadrul altor companii din acest domeniu de activitate.

Experienta acumultata de administrator precum si dezvoltarea unui portofoliu profesional pe parcursul anilor de activitate vor contribui in mod eficient la dezvoltarea acestei idei de afaceri intr-un interval scurt de timp.

Activitatea care face obiectul finantarii – Cod CAEN 4520 Intretinerea si repararea autovehiculelor include:

 • intretinerea si repararea autovehiculelor: reparatii mecanice, reparatii electrice, repararea sistemelor electronice de injectie, intretinerea uzuala (curenta), reparatii ale caroseriei, reparatii ale unor piese ale motorului, spalare, lustruire, vopsire, repararea parbrizelor, repararea scaunelor din autovehicule, repararea, montarea sau inlocuirea anvelopelor si a camerelor de aer, tratamentul anti-rugina, instalarea de piese si accesorii optionale care nu fac parte din procesul de fabricatie.

Compania Consultanta fonduri europene Bucuresti SRL, cu ajutorul echipamentelor achzitionate prin intermediul acestui proiect,  se va axa in prima etapa pe componenta de vopsire a atovehiculelor urmand ca in viitor sa isi extinda gama de servicii (daca exista cerere).

Compania isi propune achzitionarea urmatoarelor echipamente:

 • Cabina de vopsit – 1 buc. – Cabinele de vopsit cu panouri endotermice reprezinta cea mai avansata tehnologie in domeniu. Folosind principiile endotermiei, cabinele au fost create pentru uscarea avansata a vopselelor pe baza de apa de ultima generatie dar pot fi folosite si la uscarea vopselelor si lacurilor traditionale. Panourile endotermice elimina utilizarea arzatoarelor traditionale iar economia realizata este uriasa. Dupa uscare, vopselele si lacurile vor arata exceptional.

Caracteristicile tehnice esentiale ale echipamentului sunt:

 • pereti dubli izolati cu vata minerala si plastifiati
 • elemente frontalle – aripi batante cu geamuri, usa de serviciu centrala
 • tavanul filtrant
 • sistem de iluminare cu o putere totala de 1.080 W
 • prevazut cu baza metalica pentru grup generator
 • grup generator, ventilator centrifugal de randament inalt, grup de extractie, ventilator cu motor puternic si baterie de filtrare
 • sistem de recirculare aer cald
 • monitorizae by-pass/ tablou de comanda automatizat digital
 • arzator gaz
 • Compresor pe surub cu tanc si uscator de aer – 1 buc – Caracteristicile tehnice esentiale ale echipamentului sunt
 • Carcasa din otel izolat fonic pentru a reduce nivelul sonor emis de compresor;
 • Ventilare fortata si independenta care permite o racire optima a aerului si uleiului;
 • grup de aer mult mai performant;
 • panou electric, computerizat cu ajutorul caruia se regleaza functionarea compresorului.

Lampa de uscare – 1 buc – reprezinta o metoda eficienta de uscare a meterialelor utilizate in cadrul vopsitoriei auto. Principalele avantaje ca urmare a utilizarii acestui echipament sunt:

 • Uscare uniforma, profunda si completa a chitului, grudului, a vopselei si a lacului
 • Cea mai rapida metoda de uscare
 • Consum minim de energie
 • Economie mare de abrazive
 • Structura robusta, solida, portabila, compacta ce permite o uitlizare usoara
 • Setari multiple asistate de microprocesor: temperatura, timp, distanta, tip de uscare etc.

Trusa profesionala de vopsit – 1 buc – compusa din: pistol de vopsit pentru aplicarea vopselelor pe baza de apa si solvent; pistol de vopsit pentru aplicarea lacurilor de orice tip; pistol pentru aplicare primer; manometru de presiune; valiza de aluminiu pentru depozitarea celor 3 pistoale sia manometrului de presiune

Masina de slefuit – 1 buc – este o masina de slefuit roto-orbitala utilizata pentru slefuirea chiturilor si a fondurilor de umplere. Prevazuta cu un sistem special care asigura fixarea usoara a abrazivelor si unsistem incorporat care permite aspirarea prafului.

Solicita un plan de afaceri personalizat → Solicita oferta de consultanta → Solicita o ora de consultanta gratuita


3. Fonduri restaurant in Bucuresti

Pentru realizarea investitiei compania Consultanta fonduri europene Bucuresti isi propune inchirierea unui spatiu in Bucuresti, in care isi propune infiintarea unei unitati de alimentatie publica (restaurant) in care accentul va fi pus pe bucataria italieneasca de buna calitate – pizza, paste, salate si deserturi productie proprie.

In perioada de implementare a proiectului, societatea va deschide punctul de lucru si va autoriza codul CAEN al activitatii desfasurate (Cod CAEN 5610 – Restaurant). In acest sens, compania va prezenta certificat constatator care sa ateste autorizarea codului CAEN la locul implementarii proiectului, pana la momentul depunerii primei cereri de plata/rambursare, conform art. 15 din Legea 359/2004 privind simplificarea formalitatilor la inregistrarea in Registrul Comertului a persoanelor fizice, asociatiilor familiale si persoanelor juridice, inregistrarea fiscala a acestora, precum si la autorizarea functionarii persoanelor juridice, cu modificarile si completarile ulterioare.

Activitatea care face obiectul finantarii – Cod CAEN 5610 Restaurant, include:

 • activitatea de asigurare a serviciilor de servire a mesei pentru clienti, fie ca sunt serviti stand la masa sau se servesc singuri dintr-un galantar cu produse, fie ca mananca mesele preparate in incinta, ca le iau acasa sau ca le sunt livrate la domiciliu. Aceasta include prepararea si servirea meselor pentru consumul imediat din autovehicule sau carucioare fara motor.

Aceasta clasa include activitati din: -restaurante -bufete expres -restaurante fast-food -pizzerii -unitati de alimentatie care servesc pentru acasa -vanzatori ambulanti la tonete de inghetata -carucioare mobile care vand mancare -prepararea hranei la standuri din piete

Aceasta clasa include de asemenea: -activitati ale restaurantelor si barurilor conexe transportului, atunci cand sunt efectuate de unitati distincte, altele decat unitatile de transport.

In urma implementarii acestui proiect compania va achzitiona echipamente tehnologice performante din domeniul HoReCa cu ajutorul carora va pune bazele unui restaurant cu specific predomninant italienesc.

Viziunea companiei Consulanta fonduri europene Bucuresti este de a oferi cele mai bune produse culinare din bucataria italieneasca si nu numai, precum si de a obtine cele mai bune rezultate din activitatea desfasurata. Astfel, intentia companiei este de a realiza in viitorul apropiat investitii in infrastructura necesara dezvoltarii in acest domeniu prin infiintarea unui restaurant in Bucuresti. In acest sens, compania este preocupata sa ofere clientilor sai produse de calitate, proaspete, orientate catre nevoile clientilor; sa ofere un mediu de lucru pozitiv, unde angajatii sa se poata dezvolta profesional; sa depaseasca asteptarile clientilor, dar si asteptarile angajatilor, prin eforturi constante; sa continue dezvoltarea si crearea standardelor de inalta calitate.

Misiunea Consulanta fonduri europene Bucuresti este de a patrunde pe piata unitatilor de alimentatie publica, prin investitii sustinute, prin pregatirea permanenta a personalului, prin aplicarea standardelor de excelenta, prin receptivitate fata de cerintele pietei. Orientarea permanenta spre client si calitatea produselor vor face diferenta, iar pentru realizarea misiunii se urmareste implementarea proiectului propus spre finantare complementar cu investitiile ulterioare ce vor fi realizate de companie in vederea dezvoltarii activitatii desfasurate.

Obiectivul general al prezentului proiect este reprezentat de dezvoltarea economica durabila a societatii recent infiintate, respectiv realizarea unei investitii noi (restaurant cu specfic predominant italienesc). Investitia ce urmeaza a fi realizata prin proiectul propus are in vedere dotarea adecvata a spatiului de lucru cu echipamente tehnologice de tip HoReCa care sa-i permita desfasurarea activitatii in cele mai bune conditii. De asemenea compania va contribui in mod eficient si la reducerea somajului la nivelul capitalei prin faptul ca va crea 5 locuri de munca. Compania are in vedere ca toate cele 5 locuri de munca vor viza

categoria: someri/ absolventi/ persoane din categorii defavorizate.

In vederea atingerii obiectivului general compania si-a stabilit urmatoarele obiective atat pe termen scurt, mediu cat si cele pe termen lung.

Obiective pe termen scurt:

 • obtinerea finantarii nerambursabile si achizitionarea echipamentelor tehnologice din domeniul HoReCa;
 • crearea de locuri de munca – 5 locuri de munca, toate vor viza categoria: persoane defavorizate/ someri/absolventi dupa 2012;
 • promovarea restaurantului si patrunderea pe piata serviciilor de alimentatie publica locala;

 Obiective pe termen mediu:

 • fidelizarea clientilor precum si extinderea portofoliului de clienti;
 • diversificarea gamei de produse realizate;

Obiective pe termen lung:

 • Cresterea profitului din exploatare si cresterea cifrei de afaceri;
 • Dezvoltarea relatiilor de colaborare cu potentiali parteneri din domeniu;

Strategia de dezvoltare a companiei are in vedere inovarea si diversificarea activitatilor, respectiv directionarea resurselor proprii si atragerea de resurse adiacente destinate realizarii misiunii companiei.

De asemenea, investitia isi propune sa contribuie la incurajarea si dezvoltarea mediului de afaceri, in special al categoriei de tineri antreprenori, la nivel local.

In urma implementarii proiectului firma Consultanta fonduri europene Bucuresti va achizitiona:

 • Banc refrigerat pentru pizza, cu 3 usi – reprezinta o adevarata statie de lucru, foarte flexibila, raspunzand tuturor cerintelor celor ce lucreaza in domeniul prepararii de pizza, salate, sau sandwich-uri. Blatul de granit asigura suprafata rece neaderenta ideala pentru prelucrarea aluatului de pizza. Structura este realizata integral din otel inox garantand fiabilitatea si rezistenta utilajului. De asemenea, permite organizarea si dospirea palinelor pentru pizza. Reglarea electronica a temperaturii se face foarte precis, in conformitate cu standardele HACCP.
 • Cuptor electric pentru pizza, cu 2 camere – Un cuptor electric pentru pizza ofera un control precis al temperaturii, care asigura o coacere uniforma a aluatului.
 • Suport pentru cuptoarele de pizza – reprezinta baza pe care se pozitioneaza cuptorul de pizza, pentru asigurarea stabilitatii;
 • Malaxor, capacitate 38kg aluat – calitatea aluatului are un aport foarte mare in realizarea produselor. Astfel un malaxor profesional are rolul de a contribui in mod eficient la obtinerea unui aluat de calitate care sa fie utilizat pentru obtinerea de produse de calitate.
 • Spalator din inox, cu 1 cuva – Spalatorul dispune de cuva de dimensiuni mari ce asigura spalarea usoara a vaselor utilizate in bucatariile profesionale.
 • Pubela din inox – utilizata pentru depozitarea desurilor rezultate in urma prelucrarii materiilor prime necesare obtinerii produselor
 • Lavoar din inox cu comanda la genunchi – utilizat pentru igenizarea produselor (legume, carne etc) utilizate ca materie prima in fluxul tehnologic de preparare.
 • Spalator inox cu 2 cuve – Spalatorul dispune de cuve de dimensiuni mari ce asigura spalarea usoara a vaselor utilizate in bucatariile profesionale.
 • Dulap de congelare, capacitate 685 litri, structura inox – display digital afisaj LED – permite depozitarea tavilor cu aluat. Este caracterizat prin mentinerea constanta a temperaturii in conditiile deschiderii repetate a usii.
 • Dulap frigorific, capacitate 685 litri – utilizat pentru depozitarea la rece a materiilor prime utilizate in productie precum si a aluatului care trebuie pastrat la rece inainte de a fi prelucrat
 • Raft cromat cu 4 polite – utilizat pentru zona de depozitare, in care se vor pastra produsele alimentare care reprezinta  materia prima utilizata in fluxul de productie
 • Masa din inox, cu polita inferioara – Masa de lucru este necesara pentru pregatirea produselor in vederea preparii termice a acestora si nu numai.
 • Razatoare electrica- permite razuirea pesmetului, branzei uscate, cascavalului etc.; razatoarea profesionala asigura productivitate ridicata structura solida este realizata din aluminiu polisat rola din otel inox este rezistenta si usor de curatat gratarul de protectie si microintrerupatorul de pe manerconfera un plus de siguranta
 • Masina de taiat mozzarela – masina pentru taiat mozzarella creste productivitatea in pizzerii si restaurante. Permite obtinerea de cuburi de mozzarella in diferite marimi, in functie de discurile utilizate (optionale). Masina asigura o productivitate mare.Structura din otel inox si carcasa din aluminiu confera rezistenta si asigura igienizarea usoara. Masina este prevazuta cu intrerupator de siguranta pe capac si maner.
 • Feliator mezeluri – este caracterizat prin flexibilitate ridicata in utilizare datorita vitezelor de feliere si a treptelor de reglare a caruciorului. Ofera posibilitatea felierii manuale prin intermediul sistemului de decuplare a caruciorului.
 • Hota de perete, cu 4 filtre – Hota de perete se utilizeaza in bucatarie pentru asigurarea confortului prin eliminarea fumului si a mirosurilor din timpul gatirii produselor
 • Regulator de viteza, pentru motor hota, 10 nivele de viteza – asigura reglarea treptelor de viteza pentru hotoa. Impreuna cu aceasta formeaza un ansamblu care va fi utilizat pentru eliminarea mirosurilor si a fumului rezultat din activitatea de procesare a materiilor prime.
 • Lampa fluorescenta, putere 36W – reprezinta o componeta carea face parte din intreg sistemul de ventilatie (hota si regulator viteza) care asigura vizibilitatea in timpul efectuarii operatiunilor de prepararea a alimentelor
 • Fry-top, alimentare gaz – Fry top electric se foloseste in bucatarie pentru prepararea prin frigere a preparatelor ce urmeaza a fi folosite fie in salate, fie servita ca atare.
 • Baza deschisa, fara plan, inox – utilizata pentru pozitionarea diferitelor echipamente (de exemplu Fry – top, masina fiert paste, masina de gatit etc.)
 • Friteuza electrica, cu doua cuve – Friteuza electrica se foloseste in bucatarie pentru gatirea prin prajire
 • Masa rece cu 3 usi, capacitate neta 465 litri – utilizata pentru pastrarea la rece a diferitelor produse / preparate 
 • Masina de gatit, alimentare gaz, cu 4 – Masina de gatit electrica se foloseste in bucatarie pentru prepararea diferitelor produse ce urmeaza sa fie servite clientilor (legume, peste, carne etc.)
 • Masina de fiert paste, electrica, cu 1 cuva – Utilizata pentru fierberea pastelor la temetarura optima astfel incat sa se pastrezea si proprietatile nutritive ale produselor
 • Baza deschisa, fara plan, inox – utilizata pentru pozitionarea diferitelor echipamente (de exemplu Fry – top, masina fiert paste, masina de gatit etc.)
 • Echipamente fiscalizare si gestiune – utilizata in gestionarea eficienta a activitatii si asigura in acelasi timp si repectarea prevederilor legale in domeniu
 • Elaborarea site de prezentare – va contribui in mod eficient la promovarea afacerii precum si la dezvoltarea acesteia datorita posibilitatii de a efectua comenzi si rezervari on-line

Solicita un plan de afaceri personalizat → Solicita oferta de consultanta → Solicita o ora de consultanta gratuita


4. Fonduri publicitate Bucuresti

Codul CAEN pe care societatea Consultanta fonduri europene Bucuresti va realiza investitia este 1812 – Alte activitati de tiparire n.c.a.

Aceasta clasa include:

 • tiparirea revistelor si a altor publicatii periodice, care apar mai rar de patru ori pe saptamana ;
 • tiparirea de carti si brosuri, partituri si manuscrise muzicale, harti, atlase, afise, cataloage publicitare, prospecte si alte tiparituri publicitare, timbre postale si fiscale, bilete de banca, cecuri si alte titluri fiduciare, carduri, albume, agende, calendare si alte imprimate comerciale, produse de papetarie personalizate si alte imprimate, tiparire efectuata cu ajutorul presei de tipar inalt, a offset-ului, a fotogravurii, a imprimarii flexografice, serigrafice si a altor prese de tiparit, masini de multiplicat, imprimante de calculator, masini de tiparit in relief, inclusiv masini de tiparire rapida;
 • tiparirea direct pe suport textil, pe material plastic, pe sticla, metal, lemn si ceramica;

Aceasta clasa include de asemenea:

 • tiparirea de etichete si placute metalice prin litografiere, gravare, tiparire flexografica, si alte metode

In urma implementarii proiectului societatea va produce  materiale personalizate prin tiparirea, stantarea, gravarea pe diverse produse (tricouri, cani, brichete, fanioane, stampile s.a), utilizand echipamente IT si soft-uri de grafica, imprimanta, cutter-plotera, laser etc.

Societatea propune prin prezentul proiect achizitionarea unor echipamente noi care sa doteze baza tehnologica a societatii si sa eficientizeze productia de materiale publicitare.

Prin prezentul proiect se propune achizitionarea unor echipamente moderne, de cea mai noua tehnologie, specializate in productia materialelor publicitare pentru realizarea produselor finale solicitate de clienti implivand toate fazele de productie, de la grafica pana la obtinerea produsului final. Astfel, in urma implementarii proiectului, societatea va avea avantajul competitiv de a detine cea mai noua tehnologie pentru realizarea de produse publicitare. Produsele oferite cu aceasta ocazie vor corespunde standardelor actuale de piata, cat si dorintei clientilor de a avea cele mai bune produse publicitare.

Toate resursele societatii, respectiv cele umane, tehnice si financiare vor fi orientate spre a oferi clientiilor sai produse de calitate la preturi competitive. Experienta personalului implicat va fi dublata de directionarea tuturor elementelor mai sus afirmate catre calitate si seriozitate.

Viziunea societatii Consultanta fonduri europene Bucuresti SRL este de a oferi clientilor sai flexibilitate, calitate si inovatie in realizarea produselor pe care le ofera acestora.

In viitor societatea isi propune sa obtina intr-un interval de timp mediu un loc important pe piata profil din Romania, sa dobandeasca notorietate si un portofoliu vast de clienti.

Misiunea companiei urmareste realizarea de investitii pentru dezvoltarea capacitatii de productie a materialelor publicitare, care sa raspunda standardelor pietei si cerintelor aflate in continua schimbare pe acest segment de piata. Concomitent, misiunea companiei urmareste si dezvoltarea pe termen mediu si lung a societatii, tradusa prin cresterea cifrei de afaceri si a profitului, urmata de obtinerea unei stabilitati financiare, obtinerea de avantaje competitive prin prisma tehnologiei detinute si a personalului specializat, obtinerea unei reputatii favorabile si marirea portofoliului de clienti.

Solicita un plan de afaceri personalizat → Solicita oferta de consultanta → Solicita o ora de consultanta gratuita


Urmareste-ne si pe facebook: Facebook Activ Business Advisor

Tags: Consultanta fonduri europene Bucuresti, Idei de afaceri fonduri Bucuresti, Firma de consultanta Bucuresti