12 mai 2020

Consultanta fonduri europene Buzau, Idei de afaceri Buzau.

Vezi cateva afaceri, din Buzau, pe care le-am finantat prin intermediul fondurilor europene nerambursabile. In rubrica consultanta fonduri europene Buzau vei gasi cateva fragmente pe care trebuie sa le contina un plan de afaceri.


1. Fonduri Activitati de productie cinematografica, in Buzau

Activitati de productie cinematografica, video si de programe de televiziune Aceasta clasa include: – activitati de productie cinematografica, video si de programe de televiziune (seriale de televiziune, documentare, etc.) sau reclame de televiziune. Aceasta clasa include de asemenea: – activitatile arhivelor de filme, etc.

Prin prezentul proiect se doreste oferirea unor servicii de productie video de calitate, constienti fiind ca activitatea unui operator cameraman pentru evenimente inseamna, in primul rand, profesionalism si seriozitate, dar si talent, daruire si capacitatea de a descoperi mereu elemente inovatoare.

Dotarea societatii cu echipamente performante va permite societatii sa ofere inregistrari si montaje video de cea mai buna calitate, realizate in mod profesionist pe baza unor tehnologii ultramoderne, fiind constienti ca munca unui operator cameraman nu se rezuma la a inregistra, pur si simplu, o serie de secvente la diverse evenimente.

Dupa intrarea pe piata serviciilor de productie video, ne dorim sa fim aproape de clienti pentru fiecare moment cheie al unui eveniment. Intreaga activitate se va baza pe ideea ca operatorul video este mai mult decat un simplu specialist. In afara de aparatura ultramoderna de care va dispune, societatea noastra va avea abilitatea de a surprinde cele mai frumoase clipe de la orice eveniment (in plus, vom aduce idei inovatoare si pachete interesante de servicii pentru aniversarile sau petrecerile corporate) si va putea realiza productii video la standardele de calitate solicitate de piata video.

Impactul urmarit prin implementarea proiectului pentru activitatea pentru care se solicita finantare este crearea unei baze de echipamente tehnologice noi, performante, ce inglobeaza cea mai noua tehnologie pentru a putea oferi clientilor servicii de productie video de cea mai inalta calitate.

Efectul imediat al implementarii acestui proiect il va reprezenta capacitatea societatii de a presta servicii productie video si formarea unui nucleu de clienti care sa duca in timp la dezvoltarea activitatii societatii, fie prin solicitari suplimentare de catre clienti societatii, fie in urma recomandarii acestora.

Societatea Consultanta fonduri europene Buzau se va dezvolta, afirmandu-se ca un partener serios si profesionist pe piata serviciilor video prin adaptarea permanenta la cerintele pietei prin profesionalism, responsabilitate, competenta si calitate.

Misiunea societatii Consultanta fonduri europene Buzau este de a crea valoare pe termen lung la standarde exceptionale pentru clienti in conditii si de accesibilitate si sustenabilitate.

Valorile cheie ale societatii vor fi: responsabilitate sociala, integritate, loialitate, responsabilitate, obiectivitate, transparenta, nediscriminare, concurenta loiala, respect.

Obiectivele strategiceale societatii vor fi urmatoarele :

 • In functie de dinamica pietei, strategia va fi una de cresterea numarului de clienti si implicit a volumului de servicii oferite;
 • In functie de structura pietei, va exista o strategie adaptiva, prin selectarea acelor segmente de piata care permit o eficientizare a operarii afacerii (in special prin extinderea ofertei ca tipuri de servicii prestate);
 • In functie de schimbarile pietei, strategia va fi activa, orientandu-se catre acele segmente ale pietei aflate in dezvoltare;
 • In functie de exigentele pietei, va exista o strategie a exigentei ridicate, in special pentru a reusi sa combatem concurenta usor crescanda a firmelor care realizeaza proiecte similare. Serviciile vor fi prestate cu celeritate la un nivel calitativ superior;
 • In functie de nivelul competitiei, strategia noastra este una ofensiva, incercand a ne impune in fata competitiei prin calitate si diversificare.

Efectuarea cheltuielilor in cadrul proiectului va avea in vedere utilizarea principiului eficientei economice, urmarind trei coordonate esentiale:

 • economie – utilizarea atenta a resurselor pentru a minimiza cheltuielile, timpul si efortul implicate;
 • eficienta – imbunatatirea rezultatelor prin raportare la utilizarea resurselor financiare insemnand scadereapana la un nivel minim de cheltuire a resurselor financiare pentru obtinerea rezultatului insa mentinand in permanenta calitatea rezultatului in cauza (indeplinirea obiectivelor);
 • eficacitate – livrarea unui rezultat mai bun raportat la utilizarea aceluiasi nivel de cheltuieli, timp si efort aceasta insemnand in cazul de fata cresterea indicatorilor societatii (cifra de afaceri si angajati) peste nivelul prognozat.

Prin urmare, administratorul societatii va avea in vedere utilizarea rationala a resurselor implicate in proiect, umane, materiale si financiare pentru a obtine rezultatul asumat cu minimul de resurse posibil si va utiliza aceste resurse pentru oferirea unor servicii de calitate la un pret cat mai aproape de puterea de cumparare a viitorilor clienti.

Perspectivele societatii vor urmari urmatoarele aspecte:

 • Sa asigure conformitatea serviciilor prestate cu viziunea companiei de a asigura servicii de inalta calitate;
 • Imbunatatirea continua a calitatii serviciilor prestate, tinand cont de sesizarile clientilor si de cerintele pietei;
 • Reducerea cheltuielilor generale si a costurilor;
 • Cresterea profitului si implicit a veniturilor salariale;
 • Adoptarea unei strategii de comunicare clara si completa in cadrul si intre departamentele unitatii care sa interfereze intre ele;

De asemenea, compania isi propune prin prezentul proiect sa isi mareasca capitalul si sa angajeze persoane noi pentru dezvoltarea intregii activitati, precum si patrunderea pe piata serviciilor de productie video.

Strategia de dezvoltare a companiei are in vedere inovarea si diversificarea activitatilor, respectiv directionarea resurselor proprii si atragerea de resurse adiacente destinate realizarii misiunii companiei.

Proiectul firmei Consultanta fonduri europene Buzau consta in infiintarea unei capacitatii de prestare a serviciilor de productie video pentru evenimente din cele mai diverse, respectiv:

 • Spoturi Publicitare – spoturi video pentru televiziune sau pentru online;
 • Filme de prezentare sau promovare a afacerii sau a unui proiect, produs ori serviciu.
 • Filmari corporate de tip transmisiuni live, conferinte, seminarii, cursuri, petreceri, lansari, teambuilding etc.
 • Video Training-uri – filmari cu video training-uri din orice domeniu de activitate;
 • Filme artistice si teatru filmat – scurtmetraje, lungmetraje, trailer de film, de teatru, piese de teatru, teasere artistice;
 • Documentare si reportaje video- documentare scurte sau lungi, reportaje, interviuri, editare video din materiale deja filmate.;
 • Evenimente live (concerte, petreceri, lansari, gale) – filmari la evenimente live, cum ar fi concerte, gale, expozitii, lansari de produse, conferinte, petreceri private etc.
 • Alte tipuri de proiecte video solicitate.

Solicita un plan de afaceri personalizat → Solicita oferta de consultanta → Solicita o ora de consultanta gratuita


2.  Fonduri salon de infrumusetare, in Buzau

Avand in vedere potentialul pietei, prin prisma faptului ca in Buzau exista un numar mic de saloane care au echipamentul de epilare definitiva de ultima generatie – Laserul cu dioda,  cea mai completa si eficienta solutie pentru indepartarea parului disponibila azi, incorporand multiple lungimi de unde pentru lasere si multiple tehnologii, dar si personalul si amplasarea favorabila a acestuia, sunt perspective reale de crestere si dezvoltare in vederea atingerii obiecticelor strategice propuse.

Astfel, se poate trata un portofoliu larg de clienti, in orice sezon, iar procedurile sunt usoare, rapide, confortabile, asigurand cele mai bune rezultate clinice.

Activităţi necesare implementarii proiectului:

Pentru implementarea proiectului societatea Consultanta fonduri europene Buzau a identificat pasii pe care trebuie sa ii parcurga astfel incat sa ajunga la succes. Administratorul va identifica si va inchiria un spatiu in Orasul Buzau intr-o cladire ce dispune de toate utilitatile.

Pasii de urmat in vederea implementarii proiectului:

 • Identificare si inchiriere spatiu;
 • Amenajarea spatiului inchiriat intr-un stil modern;
 • Derularea procedurilor de achizitie a echipamentului;
 • Realizarea platilor aferente proiectului;
 • Receptionarea echipamentului, amplasarea si punerea lui in functiune;
 • Asigurarea echipamentelor;
 • Recrutarea personalului si angajarea;
 • Introducerea angajatilor in noul mediu de lucru si familiarizarea lor cu echipamentul din dotare;
 • Depunerea cererilor de rambursare si plata;
 • Aprovizionarea cu materii prime;
 • Promovarea serviciilor pe noua piata si obtinerea primilor clienti.

In urma desfasurarii activitatii societatea va indeplinii toate conditiile de functionare prevazute in Ordinul  nr. 1136/2007 privind aprobarea Normelor de igiena pentru cabinetele de infrumusetare corporala si va detine toate autorizatiile de functionare (sanatate publica, sanitar veterinar, protectia mediului, protectia muncii, PSI etc.)

Scopul proiectului este infiintarea unei capacitati de prestare a serviciilor de ingrijire corporala, prin oferirea unor servicii adaptate dorintelor fiecarui client in parte.

Capacitatea de prestare a acestor servicii este strans legata de implementarea prezentului proiect de investii, avand in vedere ca pentru ocuparea unei pozitii competitive pe acest segment de piata este necesara o investitie considerabila intr-un echipament performat si specializat in acest tip de activitate.

Echipamentul ce se doreste a fi achizitionat, necesar desfasurarii activitatii este:

 • Aparat de epilare definitiva cu laser – este cea mai completa si eficienta solutie pentru indepartarea parului disponibila azi, incorporand multiple lungimi de unde pentru lasere si multiple tehnologii. Astfel, se poate adresa unui portofoliu larg de clienti, in orice sezon, iar procedurile sunt usoare, rapide, confortabile, asigurand cele mai bune rezultate clinice.

Societatea ofera servicii astfel incat nu se poate vorbi de un flux tehnologic in sens clasic, fiecare serviciu in parte fiind diferit si particularizat in functie de solicitarea clientului.

Solicita un plan de afaceri personalizat → Solicita oferta de consultanta → Solicita o ora de consultanta gratuita


3. Fonduri tamplarie, in Buzau

Societatea este un start-up fiind o societate cu capital privat romanesc infiintata in anul curent al carei domeniu principal de activitate il reprezinta codul CAEN 1623 – Fabricarea altor elemente de dulgherie si tamplarie, pentru constructii.

Aceasta clasa include:

 • -fabricarea produselor din lemn destinate utilizarii in industria constructiilor:
 •  grinzi, capriori, suporturi pentru acoperis
 •  grinzi cu zabrele prefabricate din lemn, impregnate cu clei si avand adausuri metalice
 •  usi, ferestre, obloane si cadrele lor, cu sau fara accesorii metalice ca:
 •  balamale, zavoare etc.
 •  scari, balustrade
 •  borduri si ornamente, sindrila si sita
 •  fabricarea de constructii din lemn prefabricate, sau elemente ale acestora, predominant din lemn, ca de exemplu: saune
 •  fabricarea caselor mobile
 • fabricarea peretilor despartitori din lemn (cu exceptia celor autoportanti).

Prin prezentul proiect societatea intentioneaza sa se afirme pe piata ca un producator de calitate pentru produse de dulgherie si tamplarie (usi, ferestre, balustrade si ornamente).

Principalele produse pe care societatea intentioneaza sa le produca dupa implementarea proiectului sunt:

 • produse de dulgherie si tamplarie (usi, ferestre, balustrade si ornamente).

Echipamentele care se vor achizitiona vor face ca activitatea firmei sa se dezvolte in viitor, societatea fiind in masura sa isi dezvolte un portofoliu de clienti carora sa le ofere produse de dulgherie si tamplarie (usi, ferestre, balustrade si ornamente) la o calitate superioara si preturi competitive.

Pentru a putea dezvolta aceasta activitate, societatea are nevoie de o investitie in infrastructura tehnica pentru a putea fi in masura sa poata sa produca piese de tamplarie catre potentialii clienti.

Toate resursele societatii, respectiv cele umane, tehnice si financiare vor fi orientate spre a oferi clientiilor sai produse de dulgherie si tamplarie de calitate la preturi competitive. Experienta managementului in activitatea de coordonare va fi dublata de aceasta directionare a tuturor elementelor mai sus afirmate catre calitate si seriozitate.

Solicita un plan de afaceri personalizat → Solicita oferta de consultanta → Solicita o ora de consultanta gratuita


Urmareste-ne si pe facebook: Facebook Activ Business Advisor

Tags: Consultanta fonduri europene Buzau, Idei de afaceri Buzau, firma de consultanta Buzau