12 mai 2020

Consultanta fonduri europene Constanta, Idei de afaceri Constanta.

Vezi cateva afaceri, din Constanta, pe care le-am finantat prin intermediul fondurilor europene nerambursabile. In rubrica consultanta fonduri europene Constanta vei gasi cateva fragmente pe care trebuie sa le contina un plan de afaceri.


 1. Fonduri salon infrumusetare Constanta.

Consultanta fonduri europene Constanta SRL este o societate infiintata in luna Iunie a anului 2017, ca o societate cu raspundere limitata si capital social in valoare de 200 RON, detinut in proportie de 100% de Poescu Maria, de origine romana avand puteri depline.

Societatea este recent infiintata si nu a realizat investitii, nu are angajati, echipamente sau alte dotari in folosinta sau proprietate.

Activitatea principala a societatii este corespunzatoare codului CAEN 9602 – Coafura si alte activitati de infrumusetare.

Aceasta clasa include:

 • activitati de spalare a parului, aranjare si tuns, coafat, vopsit, nuantat, ondulat, indreptat si activitati similare,
 • pentru barbati si femei
 • barbierit si aranjarea barbii
 • masaj facial, manichiura si pedichiura, machiaj etc.
 • servicii de ingrijire corporala, epilare, tratamente cu raze ultravioletesi infrarosii si alte servicii de igiena

Activitatea se va desfasura in Municipiul Constanta, Judetul Constanta, unde reprezentantul legal va inchiria o incapere in cadrul unui salon de infrumusetare de prestigiu, ceea ce va reprezenta un plus din punct de vedere promovare, fiind accesibila  si clientiilor salonului in cadrul carui va fi amplasata incaperea.

Se va achizitiona un echipament de inalta calitate care sa ofere servicii premium clientiilor la preturi competitive. Investitia in aparatul de epilare va avea ultima generatie de lasere pentru epilarea definitiva, recunoscute si premiate la nivel international, asftel serviciile calitative vor fi datorate atat de personal cat de echipamentului folosit.

Serviciile oferite de Consultanta fonduri europene Constanta vor fi activitati de infrumusetare:  servicii de ingrijire corporala, epilare, tratamente cu raze ultraviolete si infrarosii si alte servicii de igiena.

Scopul proiectului este infiintarea unei capacitati de prestare a serviciilor de ingrijire corporala, prin oferirea unor servicii adaptate dorintelor fiecarui client in parte.

Capacitatea de prestare a acestor servicii este strans legata de implementarea prezentului proiect de investii, avand in vedere ca pentru ocuparea unei pozitii competitive pe acest segment de piata este necesara o investitie considerabila intr-un echipament performat si specializat in acest tip de activitate.

Echipamnetul ce se doreste a fi achizitionat, necesar desfasurarii activitatii este:

Aparat de epilare definitiva cu laser dioda– fiind  cea mai completa si eficienta solutie pentru indepartarea parului disponibila azi, incorporand multiple lungimi de unde pentru lasere si multiple tehnologii. Astfel, se poate adresa unui portofoliu larg de clienti, in orice sezon, iar procedurile sunt usoare, rapide, confortabile, asigurand cele mai bune rezultate clinice.

Societatea ofera servicii astfel incat nu se poate vorbi de un flux tehnologic in sens clasic, fiecare serviciu in parte fiind diferit si particularizat in functie de solicitarea clientului.

Pentru a putea prezenta totusi o ordine cronologica a etapelor prestarii serviciilor societatii, enuntam cu titlu exemplificativ etapele generale:

 • Programare client;
 • Prezentarea in cadrul salonului;
 • Etapa de consultare – este etapa in care clientul explica serviciile de care are nevoie si primeste sfatului unui specialist din cadrul salonului;
 • Prestarea serviciilor convenite;
 • Emiterea documentelor fiscale si achitarea pretului.

In urma implementarii proiectului, societatea va oferi servicii de epilare definitva cu laser dioda. Acest tip de laser, in functie de capul de lucru, poate fi folosit pe absolut orice zona a fetei si a corpului, inclusiv cea inghinala, urechile, narile, spatiul dintre sprancene, degetele de la maini si de la picioare pot, de asemenea, sa fie epilate cu ajutorul acestuia. Pot fi executate mai multe sedinte de tratament intr-un timp mai scurt si se pot trata repede suprafete mari de piele.

Aplicarea luminii se face printr-o miscare continua la o intensitate medie care ia mai putin timp decat varianta de aplicare pulsata a lumini. Detaliul pe care multa lume il va aprecia este faptul ca acest echipament, este dotat cu o tehnologie menita sa ofere confort si sa tempereze senzatia de caldura. Senzatia de fierbinte si durerea asociate celolalte tehnologii laser dispar cu desavarsire in cazula acestei noi tehnologii.

Solicita un plan de afaceri personalizat → Solicita oferta de consultanta → Solicita o ora de consultanta gratuita


2. Fonduri vendomate Constanta (distribuitoare automate Constanta)

Proiectul propus spre finantare are ca obiectiv infiintarea unei capacitati de distributie a produselor alimentare (bauturi racoritoare si apa, snacks-uri, sandwich, salate, biscuiti, napolitane s.a.) prin intermediul unei retele de 7 distribuitoare automate, amplasate in diferite locatii.

Varietatea produselor distribuite va fi destul de mare, depinzand insa si de capacitatea ditribuitoarelor achizitionate in urma implementarii proiectului.

Principalele categorii de produse comercializate, vor fi:

 • Bauturi reci: bauturi racoritoare, apa plata si apa minerala;
 • Produse alimentare: snacks-uri (ciocolata, napolitane, biscuiti, sticks-uri s.a), sandwich-uri, salate s.a.)

Compania isi propune realizarea investitiei in spatii inchiriate si amenajate corespunzator care sa-i permita desfasurarea activitatii, in orasul Constanta. Distribuitoarele vor fi amplasate in spatii din interiorul autogarilor, spitalelor, institutiilor publice, scoli etc. In cazul amplasarii in cladirile de birouri vor fi de preferat acelea in care media salariilor este mai mare, societatea avand posibilitatea sa practice adaosuri comerciale mai mari. Cu administratorii acestor spatii se vor negocia contracte de inchiriere, spatiul necesar fiind unul foarte mic (aproximativ 1 m.p). In unele situatii se va putea amplasa gratuit echipamentele (distribuitoare automate) in locatia dorita – in special in cazul societatilor comerciale – alteori se va incheia un contract de inchiriere. Spatiul inchiriat trebuie sa fie vizibil si usor accesibil clientilor. Echipamentele (distribuitoare automate) amplasate in aceste spatii trebuie sa fie ferite de intemperii si de actele de vandalism (loc supravegheat). De asemenea, va trebuie sa existe si o sursa de energie electrica cu impamantare.

In viitor este posibila si dezvoltarea retelei de distribuitoare automate cu mai multe aparate care sa distribuie si alte categorii de produse (ex: ziare, cafea). Aceasta posibila dezvoltare se va face in urma elaborarii unei strategii de afaceri pe un orizont de timp de 3-5 ani. In acest interval societatea va acumula experienta, va dobandi un portofoliu de clienti si va putea analiza in mod realist implicatiile acestei dezvoltari.

In general, produsele oferite sunt cele care se pot gasi la orice magazin alimentar, diferenta constand in aducerea produselor cat mai aproape de locul unde sunt solicitate de catre client. Prin alegerea unor locatii potrivite se va face deosebirea fata de celelalte societati comerciale locale care opereaza distribuitoare automate.

Pordusele destinate vanzarii si materiile prime vor fi achizitionate periodic din magazine en gross tip cash&carry precum si de la furnizorii specializati. Aprovizionarea din aceste locuri va asigura un cost de achizitie scazut si o marja comerciala mai ridicata.

Materiile prime si produsele vandute vor fi achizitionate printr-o retea de furnizori atent verificata. Se va urmari respectarea valabilitatii ingredientelor folosite, manipularea acestora in conditii de igiena totala, alimentarea aparatelor cu apa de la surse verificata precum si curatarea lor regulata. Prin respectarea stricta a acestor norme vom reusi sa oferim produse de o calitate ireprosabila, care sa mentina fidelitatea si aprecierea clientilor, cu indeplinirea prevederilor legale in domeniu.

Este esentiala mentinerea aparatelor in parametrii tehnici optimi, functionarea continua fiind foarte importanta pentru pastrarea clientilor.

Principalele elemente de cost achizitionate vor fi:

 • Distribuitoare automate (7 buc.) de bautura si snack&food – sunt automate de bauturi racoritoare si snacks-uri, echipate cu o unitate de racire performanta care permite pastrarea produselor perisabile la temperaturi optime conform normelor in vigoare. Automatele pun la dispozitia clientilor o paleta larga de produse, cum ar fi: snacks-uri, sandwich-uri, salade, deserturi, bauturi racoritoare si energizante. De asemenea, sistemul de plata este unul adaptabil si cat mai accesibil pentru clienti, constand in cititoare de bancnote si acceptare de moneda cu rest si fara rest. Aceastea vor reprezenta estenta activitatii de comert ce va fi desfasurata de societate.

Avand in vedere ca activitatea de comert se desfasoara prin intermediul distribuitoarelor automate, fluxul activitatii se prezinta in mod general astfel:

 • Aprovizionarea cu materii prime (bauturi racoritoare, apa, snacks-uri, sandwich-uri, salate)
 • Alimentarea distributoarelor cu produse;
 • Vanzarea produselor;
 • Colectarea incasarilor.

Solicita un plan de afaceri personalizat → Solicita oferta de consultanta → Solicita o ora de consultanta gratuita


3. Fonduri restaurante Constanta (Street food Constanta)

Compania Consultatanta fonduri europene Constanta SRL este infiintata in 10.10.2017, cu sediul in Judetul Constanta, Oras Constanta.

Consultannta fonduri europene Constanta SRL este o societate comerciala cu capital 100% privat. Capitalul social integral varsat este de 200 lei divizat in 20 de parti sociale a cate 10 lei fiecare si varsat in intregime de catre asociati.

Conducerea si administrarea societatii se face de catre administrator numit pentru o perioada nelimitata si avand puteri depline de administrare. Administratorul ia decizii atat in privinta activitatilor societatii cat si asupra politicii economice a acestei.

In acest sens, administratorul a identificat oportunitatea realizarii acestei investitii in domeniul alimentatiei publice prin intermediul fondurilor europene nerambursabile, motiv pentru care a luat decizia infiintarii unei societati comerciale care are ca ativitate principala Cod CAEN 5610 – Restaurante.

Pentru realizarea investitiei compania si-a propus prin prezentul proiect de investitie sa puna bazele unui restaurant fast-food mobil. Astfel, compania are in vedere prin intermediul acestui proiect: achizitionarea unei autoutilitare care va fi dotata cu echipamente tehnologice HoReCa pentru prepararea, servirea meselor pentru consumul imediat din autovehicul.

Avand in vedere specificul acestei activitati „street food” , compania va amplasa autoutilitaara in zonele cu vad comercial, nefiind necesarea infiintarea unui punct de lucru in acest sens, activitatea desfasurandu-se la terti.

Astfel, in perioada de implementare societatea isi va autoriza codul CAEN al activitatii desfasurate (Cod CAEN 5610 – Restaurant), ca activitatea care se desfasoara la terti. Compania va prezenta certificat constatator care sa ateste autorizarea codului CAEN, pana la momentul depunerii primei cereri de plata/rambursare, conform art. 15 din Legea 359/2004 privind simplificarea formalitatilor la inregistrarea in Registrul Comertului a persoanelor fizice, asociatiilor familiale si persoanelor juridice, inregistrarea fiscala a acestora, precum si la autorizarea functionarii persoanelor juridice, cu modificarile si completarile ulterioare.

Activitatea care face obiectul finantarii – Cod CAEN 5610 Restaurant, include:

 • activitatea de asigurare a serviciilor de servire a mesei pentru clienti, fie ca sunt serviti stand la masa sau se servesc singuri dintr-un galantar cu produse, fie ca mananca mesele preparate in incinta, ca le iau acasa sau ca le sunt livrate la domiciliu. Aceasta include prepararea si servirea meselor pentru consumul imediat din autovehicule sau carucioare fara motor.

Aceasta clasa include activitati din: -restaurante -bufete expres -restaurante fast-food -pizzerii -unitati de alimentatie care servesc pentru acasa -vanzatori ambulanti la tonete de inghetata -carucioare mobile care vand mancare -prepararea hranei la standuri din piete

Aceasta clasa include de asemenea: -activitati ale restaurantelor si barurilor conexe transportului, atunci cand sunt efectuate de unitati distincte, altele decat unitatile de transport.

Viziunea companiei este de a oferi cele mai bune produse culinare de tip fast food si nu numai, precum si de a obtine cele mai bune rezultate din activitatea desfasurata. Astfel, intentia companiei este de a realiza in viitorul apropiat investitii in infrastructura necesara dezvoltarii in acest domeniu prin achizitionarea unei autoutilitara cu carosarea specifica activitatii de tip fast – food si echipamente tehnologice performante din domeniul HoReCa.

Consultanta fonduri europene Constanta este preocupata sa ofere clientilor sai produse de calitate, proaspete, orientate catre nevoile clientilor; sa ofere un mediu de lucru pozitiv, unde angajatii sa se poata dezvolta profesional; sa depaseasca asteptarile clientilor, dar si asteptarile angajatilor, prin eforturi constante; sa continue dezvoltarea si crearea standardelor de inalta calitate.

Misiunea este de a patrunde pe piata unitatilor de alimentatie publica, prin investitii sustinute, prin pregatirea permanenta a personalului, prin aplicarea standardelor de excelenta, prin receptivitate fata de cerintele pietei. Orientarea permanenta spre client si calitatea produselor vor face diferenta, iar pentru realizarea misiunii se urmareste implementarea proiectului propus spre finantare complementar cu investitiile ulterioare ce vor fi realizate de companie in vederea dezvoltarii activitatii desfasurate.

Obiectivul general al prezentului proiect este reprezentat de dezvoltarea economica durabila a societatii recent infiintate, respectiv realizarea unei investitii noi (restaurant de tip street food). Investitia ce urmeaza a fi realizata prin proiectul propus are in vedere dotarea adecvata a spatiului de lucru cu echipamente tehnologice de tip HoReCa care sa-i permita desfasurarea activitatii in cele mai bune conditii. De asemenea compania va contribui in mod eficient si la reducerea somajului la nivelul capitalei prin faptul ca va crea 3 locuri de munca, din care 2 locuri de munca vor viza categoria: someri/ absolventi/ persoane din categorii defavorizate.

Solicita un plan de afaceri personalizat → Solicita oferta de consultanta → Solicita o ora de consultanta gratuita


Urmareste-ne si pe facebook: Facebook Activ Business Advisor

Tags: Consultanta fonduri europene Constanta, Idei de afaceri fonduri Constanta, Firma de consultanta Constanta