12 mai 2020

Consultanta fonduri europene Pitesti, Idei de afaceri Pitesti.

Vezi cateva afaceri, din Pitesti, pe care le-am finantat prin intermediul fondurilor europene nerambursabile. In rubrica consultanta fonduri europene Pitesti vei gasi cateva fragmente pe care trebuie sa le contina un plan de afaceri.


 1. Fonduri Salon de infrumusetare Pitesti

Consultanta fonduri europene Pitesti este o societate infiintata in luna mai a anului 2014 ca o societate cu raspundere limitata si capital social de 200 lei, detinut in proportie de 100% de asociatul unic, Popescu Ion. Activitatea principala a societatii este corespunzatoare codului CAEN 9602 – Coafura si alte activitati de infrumusetare.

Societatea este recent infiintata si nu presteaza servicii, nu a realizatinvestitii, nu are angajati, echipamente sau alte dotari in folosinta sau proprietate.

Aceasta clasa include:

 •  activitati de spalare a parului, aranjare si tuns, coafat, vopsit, ondulat, indreptat si activitati similare, pentru barbati si femei;
 •  barbierit si aranjarea barbii;
 •  masaj facial, manichiura si pedichiura, machiaj etc.
 •  tratamente corporale si faciale si alte activitati asemanatoare celor mentionate pentru femei si barbati.

Activitatea se va desfasura la adresa din Judetul Arges, orasul Pitesti,  intr-o cladire dintr-o zona usor accesibila si cu vizibilitate pentru potentiali. Locatia reprezinta un plus si din punct de vedere practic, fiind accesibil, in proximitatea mai multor facilitati pe care clientii le pot accesa.

Se vor achizitiona echipamente de inalta calitate care sa ofere servicii premium clientilor, la preturi competitive. Investitia in echipamente tehnologice de ultima generatie va contribui la dezvoltarea portofoliului de clienti, serviciile calitative fiind datorate nu numai personalului, cat si echipamentelor si produselor profesionale folosite de catre salon.

Serviciile oferite de Consultanta fonduri europene Pitesti vor fi activitati de infrumusetare: coafat, make-up, extensii gene, pensat, tratamente inovative pentru ten si corp, manichiura si pedichiura, constructii unghii cu gel. Aceste tratamente inovative vor fi realizate cu ajutorul dizpozitivelor si aparatelor achizitionate.

Elementele de cost ce se doresc a fi achizitionate, necesare desfasurarii activitatii sunt:

 1. Echipament de epilare definitiva, ce foloseste lumina intens pulsata:

Comparativ cu alte sisteme de epilare definitiva, acesta este eficient chiar si pentru tipurile de piele extreme: deschise sau foarte inchise la culoare. Lumina pulsata este absorbita de melanina prezenta in par pe parcursul etapei de crestere (faza anagena), si apoi este condusa pana la radacina firului de par. Aceasta lumina este transformata in caldura si distruge foliculul si radacina, fara a avea alte efecte secundare.

Ajuta la rejuvenarea pielii, reducerea cuperozei, este rapid si nu produce durere in timpul si/sau  dupa folosire;

Tratamentele sunt confortabile, rapide si eficiente, indepartand parul de pe pielea inchisa sau deschisa la culoare fara a produce iritatii sau a avea efecte secundare neplacute.

 1. Aparat de oxigenare faciala:

Tratamentul se bazeaza pe producerea  unei reactii in corp care directioneaza oxigenul catre zona tratata, permitand o absorbtie optima de nutrienti regeneranti.

De asemenea, aparatul are functia de a curata si exfolia stratul exterior al pielii. Combinatia de oxigenare a pielii,  exfolierea si infuzia de nutrienti activi in epiderma,lucreaza impreuna pentru a restaura stralucirea si pentru a crea un ten hranit, echilibrat si sanatos. Tratamentul elimina decolorarile de la suprafata pielii si o hidrateaza, inbunatateste tonusul pielii si o regenereaza, reduce ridurile, cearcanele si elimina petele, diminueaza cicatricile, netezeste pielea si imbunatateste circulatia sangelui.

De asemenea, societatea doreste sa mai achizitioneze in urma implementarii proiectului urmatoarele echipamente:

 • Corpuri de lucru pentru depozitarea ustensilelor;
 • Scaune coafura cu pompa hidraulica blocabila si rotativ la 360 de grade, care permite desfasurarea activitatii cu flexibilitate si ii ofera confort clientului;
 • Unitate spalare pentru spalat pe cap, dotata cu baterie, scurgere pentru apa si scaun reglabil. Designul echipamentului este construit pentru a fi cat mai adaptabil si comod oricarui client, conferind salonului un aer elegant si contemporan;
 • Etajera pentru depozitarea produselor;
 • Accesorii pentru coafat si tuns;
 • Climazon coafor cu design inovator care combina confortul cu o acoperire complete, avand o durată foarte lunga de functionare. Cele 12 lampi cu infrarosu asigura o acoperire completa, permitand astfel realizarea oricarui tratament sau operatiune intr-un timp redus la jumatate si cu precizie extrema. Realizeaza lucrari tehnice de performanta: suvite , decolorare, colorare, sustinere, uscare. Acesta are o mare eficacitate in timpul tratamentelor estetice, precum si un efect de sterilizare al pielii si o reducere a timpului de utilizare;
 • Feon pentru uscarea oricarui tip de par.

Societatea ofera servicii astfel incat nu se poate vorbi de un flux tehnologic in sens clasic, fiecare serviciu in parte fiind diferit si particularizat in functie de solicitarea clientului.

Pentru a putea prezenta totusi o ordine cronologica a etapelor prestarii serviciilor societatii, enuntam cu titlu exemplificativ etapele generale:

 • Aprovizionare materii prime (produse de infrumusetare, make up, ingrijire a tenului si corpului s.a)
 • Programare client;
 • Prezentarea in cadrul salonului;
 • Etapa de consultare – este etapa in care clientul explica serviciile de care are nevoie si primeste sfatului unui specialist din cadrul salonului;
 • Prestarea serviciilor convenite;
 • Emiterea documentelor fiscale si achitarea pretului.

In vederea desfasurarii activitatii, societatea va trebui sa realizeze urmatoarele activitati:

 • Amenajarea spatiului avut in proprietate intr-un stil modern;
 • Derularea procedurilor de achizitie a noilor echipamente;
 • Realizarea platilor aferente proiectului;
 • Receptionarea echipamentelor, amplasarea si punerea lor in functiune;
 • Asigurarea echipamentelor;
 • Recrutarea personalului si angajarea;
 • Introducerea angajatilor in noul mediu de lucru si familiarizarea lor cu echipamentele din dotare;
 • Depunerea cererilor de rambursare si plata;
 • Aprovizionarea cu materii prime;
 • Promovarea serviciilor pe noua piata si obtinerea primilor clienti.

Solicita un plan de afaceri personalizat → Solicita oferta de consultanta → Solicita o ora de consultanta gratuita


2. Fonduri centru de copiere Pitesti

Avand in vedere ca societatea este infiintata de in data 12.04.2017, sunt respectate prevederile Schemei de minimis – art. 3.2 alin. 1 litera h, fiind infiintata de catre persoane fizice dupa intrarea in vigoare a ordonantei de urgenta nr. 10/2017, respectiv dupa data de 30 ianuarie 2017.

Conducerea si administrarea societatii se face de catre administrator, dl. Popescu, numit pentru o perioada nelimitata si avand puteri depline de administrare. Administratorul ia decizii atat in privinta activitatilor societatii cat si asupra politicii economice a acestei.

In acest sens, dl. administrator a identificat oportunitatea realizarii acestei investitii,  prin intermediul Programului Start –up Nation, motiv pentru care a luat decizia infiintarii unei societati comerciale care are ca ativitatea principala CAEN 8219 Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat.

In acest sens, compania isi propun infiintarea unui centru de copiere. Codul CAEN CAEN 8219 Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat include o gama variata de activitati de copiere, pregatire a documentelor si activitati specializate de secretariat.Activitatile de copiere/imprimare a documentelor incluse aici acopera doar activitati de tiparire intr-un numar limitat de exemplare. Aceasta clasa include: -pregatirea documentelor -editarea si corectarea documentelor -dactilografierea si procesarea de texte -servicii suport de secretariat -transcrierea documentelor, si alte servicii de secretariat -scrierea scrisorilor sau CV-urilor -asigurarea inchirierii casutelor postale si alte servicii postale si de corespondenta cum ar fi presortarea, scrierea adreselor, etc. (cu exceptia publicitatii directe prin posta) -fotocopierea -multiplicarea -heliografierea -alte servicii de copiere a documentelor (fara asigurarea serviciilor de tiparire, cum ar fi tiparirea offset, tiparirea rapida, tiparirea digitala, servicii de pre-tiparire.

Pentru realizarea investitiei compania Consultanta fonduri europene Pitesti isi propune inchirierea unui spatiu situat pe B-dul Lacul Tei Nr. 1, Oras Pitesti, Judet Arges. Spatiul are 45-50 MP o vitrina generoasa de aproximativ 6 metri se afla pe coltul strazii astfel ca poate fi observata foarte usor de catre toti participanti la trafic.

La locatia de implementare compania va deschide punctul de lucru si va autoriza codul CAEN 8219 Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat. In acest sens, compania va prezenta certificatul constatator care sa ateste autorizarea codului CAEN la locul implementarii proiectului, pana la momentul depunerii primei cereri de plata/rambursare, conform art. 15 din Legea 359/2004 privind simplificarea formalitatilor la inregistrarea in Registrul Comertului a persoanelor fizice, asociatiilor familiale si persoanelor juridice, inregistrarea fiscala a acestora, precum si la autorizarea functionarii persoanelor juridice, cu modificarile si completarile ulterioare.

Viziunea companiei de a oferi servicii de calitate la preturi avantajoase, venind astfel in sprijinul clientilor sai (in special studentii/ elevii – avand in vederea locatia de implementare) aflati in cautarea unui Copy-Print Center.

Misiunea companiei se bazeaza pe intelegerea nevoilor clientilor, dotarea cu echipamente profesionale si fiabile care sa faca fata exigentelor si necesitatilor impuse. Prin promovarea serviciilor de calitate, preturilor convenabile si cu ajutorul unui personal amabil  compania va reusi sa raspunda acestor cerinte

Solicita un plan de afaceri personalizat → Solicita oferta de consultanta → Solicita o ora de consultanta gratuita


Urmareste-ne si pe facebook: Facebook Activ Business Advisor

Tags: Consultanta fonduri europene Pitesti, Idei de afaceri fonduri Pitesti, Firma de consultanta Pitesti