12 mai 2020

Consultanta fonduri europene Timisoara, Idei de afaceri Timisoara.

Vezi cateva afaceri, din Timisoara, pe care le-am finantat prin intermediul fondurilor europene nerambursabile. In rubrica consultanta fonduri europene Timisoara vei gasi cateva fragmente pe care trebuie sa le contina un plan de afaceri.


 1. Fonduri salon infrumusetare Timisoara.

Consultanta fonduri europene Timisoara s-a infiintat in anul 2014 ca o societate cu capital privat romanesc al carei domeniu principal de activitate il constituie codul CAEN 9602 – Coafura si alte activitati de infrumusetare.

Aceasta clasa include: activitati de spalare a parului, aranjare si tuns, coafat, vopsit, ondulat, indreptat si activitati similare, atat pentru femei, cat si pentru barbati, barbierit si aranjarea barbii, masaj facial, manichiura si pedichiura, make-up etc.

In urma implementarii proiectului societatea doreste sa se impuna pe piata, prin prestarea serviciilor de calitate superioara, la un nivel inalt de inovare si profesionalism.

Prin acest proiect se doreste achizitionarea a doua echipamente de ultima generatie, reprezentand cele mai eficiente si sigure aparate care efectueaza tratamente faciale.

Toate resursele societatii, respectiv cele umane, tehnice si financiare vor fi orientate spre a oferi clientiilor sai servicii de calitate la preturi competitive. Experienta viitorului personal al societatii in acest domeniu va fi dublata de aceasta directionare a tuturor elementelor mai sus afirmate catre calitate si seriozitate.

Viziunea societatii Consultanta fonduri europene Timisoara este de a oferi servicii premium la preturi accesibile pentru toti clientii care doresc sa se puna in valoare.

In viitor societatea isi propune sa obtina intr-un interval de timp mediu un loc important pe piata profil din judetul Teleorman, sa dobandeasca notorietate si un portofoliu vast de clienti.

Misiunea companiei urmareste realizarea de investitii pentru cresterea capacitatii de prestare a serviciilor oferite, care sa raspunda standardelor pietii si cerintelor clientilor. Concomitent, misiunea companiei urmareste si dezvoltarea pe termen mediu si lung a societatii, tradusa prin cresterea cifrei de afaceri si a profitului, urmata de obtinerea unei stabilitati financiare, obtinerea de avantaje competitive prin prisma tehnologiei detinute si a personalului specializat, obtinerea unei reputatii favorabile si marirea portofoliului de clienti.

Valorile promovate de Consultanta fonduri europene Timisoara vor fi urmatoarele:

 • Profesionalism prin responsabilitatea cu care se vor presta serviciile si calitatea acestora;
 • Dedicare prin munca si dorinta de perfectionare a personalului;
 • Comunicare deschisa prin modul de relationare cu clientii, oferind sentimentul de integrare si relaxare;

Solicita un plan de afaceri personalizat → Solicita oferta de consultanta → Solicita o ora de consultanta gratuita


2. Fonduri fotografie Timisoara

Compania Consultanta fonduri europene Timisoara face parte din categoria IMM, find incadrata ca si micro-intreprindere nou infiintata (start-up), iar de la infiintare pana in prezent nu a desfasurat nicio activitate economica.

Dat fiind faptul ca firma face parte din categoria start-up,  aceasta  nu a realizat investitii majore pana in prezent, de asemenea nu detine niciun angajat si nici masini, utilaje sau alte dotari in folosinta sau proprietate.

Pentru realizarea investitiei compania isi propune inchirierea unui spatiu in Timisoara, unde isi va desfasura activitate. De asemenea, avand in vedere specificul activitatii care permite ca aceasta sa se poata desfasura si la terti sau chiar in afara sediului/ punctului de lucru, cum ar fi in natura, in diverse cladiri tematice etc.

Astfel, in perioada de implementare a proiectului, societatea va deschide punctul de lucru si va autoriza codul CAEN al activitatii desfasurate (Cod CAEN 7420 – Activitati fotografice). In acest sens, compania va prezenta certificat constatator care sa ateste autorizarea codului CAEN la locul implementarii proiectului, pana la momentul depunerii primei cereri de plata/rambursare, conform art. 15 din Legea 359/2004 privind simplificarea formalitatilor la inregistrarea in Registrul Comertului a persoanelor fizice, asociatiilor familiale si persoanelor juridice, inregistrarea fiscala a acestora, precum si la autorizarea functionarii persoanelor juridice, cu modificarile si completarile ulterioare.

Activitatea care face obiectul finantarii – Cod CAEN 7420- Activitati fotografice,include:

Aceasta clasa include:

 1. productii fotografice comerciale si pentru consumatori:
 •      fotografii portret pentru carti de identitate, pasapoarte, scoli, nunti etc.
 •      fotografii pentru scopuri comerciale, edituri, moda, agentii imobiliare sau turism;
 •      fotografii aeriene;
 •      inregistrarea pe banda a evenimentelor: nunti, conferinte etc.
 1. prelucrarea filmelor:
 •      developare, imprimare si marire de pe negativele sau filmele clientului;
 •      laboratoare de developare a filmelor si de printare a pozelor;
 •      ateliere fotografice cu executia fotografiilor intr-o ora (care nu fac parte din magazinele cu aparate fotografice);
 •      montarea diapozitivelor;
 •      copierea, restaurarea sau retusarea fotografiilor;
 •      activitati ale fotoreporterilor.
 1. Aceasta clasa include de asemenea:
 • transmiterea documentelor pe microfilme

Prin prezentul proiect se doreste oferirea unor servicii foto si video de calitate, constienti fiind ca activitatea unui fotograf de evenimente (nunta/ botez/ diverse alte evenimente) inseamna, in primul rand, profesionalism si seriozitate, dar si talent, daruire si capacitatea de a descoperi mereu elemente inovatoare.

Dotarea societatii cu echipamente performante, permite societatii sa realizeze fotografii si montaje video de cea mai buna calitate, realizate in mod profesionist cu ajutorul unor tehnologii ultramoderne, constienti fiind ca activitatea unui fotograf de evenimente nu se rezuma la a surprinde, pur si simplu, o serie de imagini de la nunti, botezuri sau diverse aniversari.

Dupa intrarea pe piata serviciilor foto video, compania isi doreste sa fie aproape de clienti in fiecare moment cheie al unui eveniment. Intreaga activitate se va baza pe ideea ca fotograful este mai mult decat un simplu specialist. In afara de aparatura ultramoderna de care va dispune, societatea va avea abilitatea de a surprinde cele mai frumoase clipe de la nunta sau botez (in plus, vom aduce idei inovatoare si pachete interesante de servicii pentru aniversarile sau petrecerile corporate).

Solicita un plan de afaceri personalizat → Solicita oferta de consultanta → Solicita o ora de consultanta gratuita


3. Fonduri confectii Timisoara

Consultanta fonduri europene Timisoara isi propune prin intermediul prezentului proiect de investitie obtinerea unei finantari nerambursabile pentru dezvoltarea activitatii principale – Cod CAEN 1413 – Fabricarea altor articole de imbracaminte (exclusiv lenjeria de corp).

Aceasta clasa include: fabricarea altor confectii din materiale tesute, tricotate sau crosetate, materiale netesute etc., pentru barbati, femei si copii: haine, costume, compleuri, jachete, pantaloni, fuste, etc. De asemenea, aceasta clasa mai include si croitoria la comanda -fabricarea unor parti ale produselor enumerate anterior.

Prin intermediul prezentului proiect compania isi propune realizarea articolelor de imbracaminte, pentru femei si barbati (haine, costume, compleuri, jachete, pantaloni, fuste, etc.) unicat, in serii mici.

Pentru desfasurarea activitatii vizate prin proiect compania isi propune achizitionarea de echipamente tehnologice de ultima generatie, care vor contribui in mod eficient la obtinerea unor produse la cele mai inalte sandarde de calitate si cat mai cautate pe piata.

Compania are in vedere realizarea investitiei in cadrul Municipiului Timisoara, intr-un spatiu inchiriat si amenajat corespunzator care sa-i permita desfasurarea activitatii de productie in conditii de siguranta.  Localizarea investitiei, va fi una benefica pentru activitatea pe care compania urmeaza sa o desfasoare, avand in vedere potentialul economic al zonei si cererea de piata in continua crestere.

Proiectul propus spre finantare are in vedere infiintarea unei capacitati de productie confectii vestimentare. In urma implementarii proiectului firma va realiza articole de imbracaminte, serii mici si unicate. Produsele vor fi realizate din materiale de calitate superioara, vor avea o croiala unica si accesorii inedite care le vor pune in evidenta.

Primul pas in desfasurarea si dezvoltarea activitatii vizate de firma il constituie achizitionarea de utilaje si echipamente de productie specifice, necesare pentru desfasurarea activitatii de productie a articolelor de imbracaminte.

Prin urmare,  societatea doreste sa achizitioneze in urma implementarii proiectului urmatoarele echipamente necesare  desfasurarii activitatii de productie confectii:

 • Masina liniara de cusut cu 1 ac, taiere de fir, functiuni automate, servomotor (2 buc.) – este o masina de cusut performanta, care permite coaserea unei game largi de materiale de la subtire – mediu – gros. De asemenea, masina asigura o productivitate ridicata datorita numarului mare de impunsaturi pe minut precum si reducerea timpilor de lucru datorita puterii marite de penetrare a acului. Masina face parte si categorie echipamentelor eficiente din punct de vedere energetic datorita unui consum redus de energie comparativ cu variantele standard.
 • Masina de brodat (1 buc) – cu ajutorul acestei masini perfomante compania va realiza produse personalizate, unicate datorita capacitatii tehnologice a acestui echipament cu ajutorul caruia se pot realiza diferite modele de broderie, atat de dimensiuni foarte mici cat si dimensiuni mari. Echipamentul va fi prevazut cu un port USB care va permite incarcarea diferitelor fisiere executabile de broderie, conexiune LAN pentru lucru in retea, cu taietor automat de fire, display LCD cu vizualizarea executarii brodarii in timp real. De asemenea echipamentul va fi prevazut cu gherghefuri (rotunde, dreptunghiulare) de diferite dimesniuni oferind posibilitatea de a realiza o gama variata de broderii pe material si implicit pe produsl final. Se are in vederea ca echipamentul achizitionat sa fie prevazut cu un soft de realizare broderiepentru a asigura calitatea de unicat a produselor realizate. Cu ajutorul acestuia, compania are in vedere predefinirea unor modele personalizate cu ajutorul experientei in grafica/webdesing detinuta de administratorul companiei, contribuind in acest fel la obtinerea unor modele unicat cu ajutorul carora produsele companiei se vor evidentia si se vor diferentia pe piata confectiilor de textile.
 • Echipament croi
 • Masina de cusut si surfilat 1 ac, 3 fire tip surjeexecuta cusatura de surfilat ingust;
 • Masina de cusut tip uberdeckspecializatapentru realizarea cusaturii de tip lantisor si de acoperire. Aceastacusaturase poate realiza cu doua, trei sau patru fire. Masina este dotatacu unu, douasau trei ace. Uberdeck-ul este o masinaplanace poate fi folositala o gamalargade procese de coasere, de la tivul manecilor, la cusaturi de acoperire atat inferioare cat si superioare cu diferite latimi, la aplicarea bentitei einfas, la aplicarea dantelei elastice la produsele de lenjerie sau imbraca
 • Masina de cusut si surfilat 2 ace, 4 fire este un echipament performant cu ajutorul caruia se realizeaza etapa de surfilare, contribuind la definirea unui finisaj de inalta calitate a produsului. Masina se poate utiliza pe mai multe categorii de materiale, de la subtire pana la mediu.
 • Masina de cusut butoniere drepte pentru materiale normale, tricotaje si altele – cu ajutorul acestei masini este posibilia realizarea etapei de coaserea a butonierelor. Posibilitatile de coasere fiind multiple: de la coasearea in stil zig-zag pana la coaserea in stil perlat sau normal. De asemenea, echipamentul permite si coaserea asimetrica fata de axa mediana de taiere si chiar posibilitatea de coasere in ciclu. Un alt aspect important este faptul ca masina de cusut speciala pentru butoniere este un echipament performant care permite realizarea operatiunilor in mod programat, cu posibilitatea de a stoca in memorie pana la 90 de modele. Acest aspect contribuie in mod eficient al derularea activitati de productie, reducand efectiv timpul necesar de realizare al acestei etape prin simpla alegerea a modelului din memorie si programarea realizarii operatiunii de executare butoniere.
 • Masina de cusut nasturi – este o masina electrica care permite programarea unor cusaturi specialepentru nasturi, in diverse forme pre-programate, atat pe materialelel foarte subtiri cat si pe cele foarte groase. Echipamentul este unul performat, care permite realizarea operatiuni intr-un interval de timp foarte scurt datorita vitezei foarte mari de coasere. De asemenea, echipamentul face parte din categorie celor eficiente din punct de vedere energetic datorita tehnologiei inovatoare de tipul “motor direct drive” care permite pornirea si oprirea mai rapida, contribuind la un consum de energie, zgomot si vibratii redus.
 • Masa de calcat tip limba cu aspiratie si incalzire semiindustriala este un accesoriu foarte important in activitatea de productie confectii. Dupa finisarea produselor acestea vor fi calcate cu ajutorul mesei de calcat cu abur. Operatiunea se va realiza destul de usor datorita faptului ca masa de calcat profesionala va fi prevazuta cu o suprafata destul de mare pentru desfasurarea operatiunii precum si datorita faptului ca va fi prevazuta cu o suprafata perforata special care va avea capacitatea de absorbtie a aburilor. Se doreste achizitionarea unei masini de calcat profesionale care sa aiba in dotare si un manecar care va permite calcarea cu usurinta a manecilor.
 • Masina de cusut tip zig-zag de viteza mare cu reglaj pas si reglaj latime. Se foloseste in coaserea maieurilor, tricourilor etc., efectuand cusaturi in zig-zag pentru a intari cusatura manuala.
 • Manechin croitorie reglabil femei– permite reglarea taliei, a bustului si soldului printr-un buton universal pentru reglarea dimensiunilor dorite. Acesta este imbracat 100% in bumbac elastic si are o clema de fixare pentru pozitie fixa sau rotire 360 de grade.
 • Generator abur semiprofesional care include un fier de calcat. Cu ajutorul acestuia vor fi calcate produsele realizate. Se doreste achzitionarea unui generator portabil cu carcasa de inox prevazut cu fier de calcat si suport de cauciuc. De asemenea, generatorul va fi prevazut si cu un indicator luminos pentru a putea atentiona lipsa apei.
 • Masina de cusut ascuns stafireste un echipament performant care vine in completarea intregului flux productie, permite realizarea operatiunilor de cusut ascuns cu o singura ata pentru materialele subtiri si medii, pentru materialele fine si medii. In urma finalizarii acestei etape, produsul realizat va beneficia de un finisaj de inalta calitate.

Solicita un plan de afaceri personalizat → Solicita oferta de consultanta → Solicita o ora de consultanta gratuita


Urmareste-ne si pe facebook: Facebook Activ Business Advisor

Tags: Consultanta fonduri europene Timisoara, Idei de afaceri fonduri Timisoara, Firma de consultanta Timisoara